GUI design / Brugerfladedesign

Ligner jeres software noget, der er udviklet af mange forskellige programmører med hver sin (manglende) grafiske stilart og har brugerne valgt jeres konkurrents software i stedet for jeres?

Send mig en mail - så vender jeg tilbage med en pris.

Brugerfladedesign til tankskibe

Emerson

Emerson udvikler software til styring af lastning af tankskibe og har i mange år brugt den samme brugerflade, hvor der så er kommet flere og flere funktioner til. Det har gjort at brugerfladen bliver inkonsekvent i designet og at det hele bliver rodet og uoverskueligt. Det har jeg derfor redesignet så alt er nemt at forstå og hurtigt at overskue for mandskabet.

Elementerne til højre er nogle få dele af brugerfladen og de viser niveauet i tankene, om der fyldes op, tømmes eller om niveauet er stillestående og om nederste eller øverste grænse er nået. Ikonerne forneden viser forskellige alarmer og advarsler til brug i systemet.

Screenshot af Emerson brugerflade

Brugerflade til regnespil

Grafisk brugerfladedesign til matematikspil på iPhone

SipSoft

Sipsoft kontaktede mig og ønskede et komplet UI design til en iPhone app, hvor større børn kan lære at regne. Brugerfladen tegnede jeg som en cool lommeregner for at undgå at designet blev alt for 'pædagogisk' med de kraftige farver, der ofte bliver brugt.


Brugerfladedesign til Control Manager

Siscon

Komplet redesign af brugerfladen inklusive ikoner til programmet Control Manager.

Screenshot af Siscon Control Manager

GUI konsulent for Grundfos

GUI konsulent

Grundfos

I 3 måneder var jeg projektansat som brugerfladekonsulent for Grundfos i forbindelse med design og udvikling af fremtidens brugerflader. Opgaven indebar både design og udvikling af flashdemoer, der kunne illustrere brugerfladerne interaktivt, design af ikoner og symboler til kommende grafiske betjeningsflader samt tekniske anbefalinger i samme forbindelse.


UI design til Awareness applikation

Siscon

Awareness programmet fra Siscon har fået designet en helt ny brugerflade. Her er en side med indstillinger.

Screenshot af Awareness app

IABIS projekt for ældre

GUI design til IABIS projekt

Copenhagen Living Lab

Jeg har designet brugerfladen til IABIS projektet, som Copenhagen Living Lab står for. Hele projektet går ud på at få de ældre på plejehjemmene til både at bevæge sig mere og agere mere med hinanden, så hver beboer får en tablet med touch funktion og en meget simpel form for facebook.

Beboerne kan se, hvor deres venner er henne, de kan holde styr på arrangementer og endda blive guidet hele vejen hen til det sted de gerne vil hen via små skærme på gangene, der opfanger beboernes ID og viser med pile, hvilken vej de skal gå.