Flere kunder?

I dag skal dit website være lynhurtigt, teknisk optimeret og indholdet så interessant at folk gerne linker til det for at du kan få gode placeringer i søgeresultaterne. Du skal kunne fremvise noget som ingen andre har og dit website skal konvertere besøgende til kunder. Alt det kan jeg hjælpe dig med. Er du klar til en forbedring?

Send mig en mail og beskriv dit projekt - så vender jeg tilbage med en pris.

HTML5 og CSS3 logo

Online beregnere og web apps

Siden 1999 har jeg arbejdet med html, php, flash, javascript og lavet 3D grafik og brugerfladedesign på professionelt plan. Det er 25 års erfaring med design og udvikling af bl.a. spil til Grundfos og DBU, programmering af online beregnere, udvikling af hjemmesider og web applikationer til Oticon og Toyota. Altid med egen grafik og fotos.


Web optimering

Google er glad for sider, der loader hurtigt og det giver pote i søgeresultaterne. Er din side blevet for tung og langsom? Kan din server ikke helt klare mosten når der er mange besøgende på din hjemmeside? Så lad mig optimere siden så dine kunder ikke går forgæves. Kontakt mig her.

Illustration af weboptimering

3D illustration for Aquafresh

Illustrationer og fotos

Dit projekt kan få præcis den grafik, der passer til formålet. Det kan være alt lige fra stilrent infografik over gif animationer til kompliceret 3D visualisering, bare det præsenterer produkterne eller servicen bedst muligt.

Jeg har designet en hel del ikoner og brugerflader gennem tiden i både 2D og 3D grafik, lavet 3D visualiseringer og illustrationer til spil, applikationer, tryksager og animationer.

Siden 2005 har jeg desuden fotograferet, så jeg kan levere firma-portrætter og pressefotos af dig og dine medarbejdere til magasiner, reklamer, fagblade, online nyheder m.m.

Visuelt er der derfor højt til loftet. Meget højt.

3D tegning, illustration, infografik, 3D visualisering, portrætfotografering, produktfotografering og meget mere.


Brugerfladedesign

Ikoner og UI design

Er du softwareudvikler, men mangler den lækre, grafiske linie, der gør at dit produkt sælger? Ligner jeres software noget, der er udviklet af mange forskellige programmører med hver sin (manglende) grafiske stilart? Jeg designer stilrene ikoner til din applikation og redesigner gerne hele brugerfladen, så du kan godt pakke den flok tilfældige ikoner du har fundet hist og her på nettet væk igen.

Illustration af brugerfladedesign / GUI design

Illustration af søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Dine produkter eller din service skal kunne findes på Google. Det kaldes søgemaskineoptimering (SEO). Jeg tænker SEO ind allerede i udviklingen og sørger for at alt er semantisk opbygget efter Googles retningslinier så søgemaskinerne kan læse og forstå sammenhængen bedst muligt.

Hvad med din hjemmeside - kan den nemt findes på Google?