Online beregnere og web apps

Dine kunder gider ikke sidde og rode med lommeregneren fra skuffen for at beregne, hvor meget de kan spare ved at bruge dit produkt. Få hellere lavet en online beregner, hvor dine kunder nemt og enkelt kan lave komplicerede beregninger.

Send mig en mail - så vender jeg tilbage med en pris.

Beregner til speedbådscertifikat

larsholmgaard.dk

Man skal have speedbådscertifikat, hvis ens bådmotor har flere hestekræfter i forhold til bådlængden baseret på en formel som Søfartsstyrelsen har udarbejdet.

Men, i stedet for at man skal sidde og fedte med en formel og regne tallene ud, så har jeg lavet det så man hurtigt og nemt kan trække i et håndtag indtil man har længden på sin båd og så kan man direkte aflæse, hvor stor en motor man må sejle med inden man skal have speedbådskørekort. Længden kan ses i både fod og meter. Beregneren er udviklet i html5, css3 og javascript og fungerer også på iPad og iPhone.

Beregn max størrelse motor på din båd
Beregner for speedbådskørekort

Hempasil online beregner screenshot

ROI beregner for ny skibsmaling

Hempel

Baseret på formler i et Excel regneark udviklede jeg denne brugervenlige og overskuelige flash beregner, der viser besparelsen på brændstof ved brugen af firmaets nye skibsmaling, Hempasil.

Sælgeren kan skifte frit mellem euro og dollars og kan nemt taste klientens info ind, hvorefter tallene beregnes og vises vha. kurver.

Alle illustrationer er tegnet i vektorformat, så flash applikationen kan skaleres op på storskærm til præsentationer.


ROI beregner

Pressalit

Design og programmering af ROI beregner til Pressalit som web app til brug på iPad. Når firmaets sælgere er ude hos kunderne kan de nemt og enkelt indtaste nøgletal fra kunderne og se en kurve, der viser, hvornår besparelsen overstiger investeringen.

Web app'en opdateres automatisk når der er adgang til internettet, men fungerer også perfekt uden.

ROI beregner GUI

Beregning af kirkeskat

Kirkeskat-beregner

larsholmgaard.dk

Brugerfladedesign og programmering af HTML5+CSS3 applikation, der beregner, hvor meget du betaler i kirkeskat om året baseret ud fra din løn og hvilken kommune du bor i.

Beregneren bruger de nyeste kirkeskatter fra 2013 og det er meget nemt og hurtigt at se, hvad man betaler i kirkeskat uden at man skal finde skattekortet frem fra gemmerne. Det er blot at hive i et håndtag og vælge, hvilken kommune man bor i - så vises kirkeskatten med det samme.

Kirkeskatberegneren er lavet i responsivt design og fungerer både på desktop computere, tablets og smartphones.

Beregn din kirkeskat

Visualisering af kvadratrodsberegning

larsholmgaard.dk

Vidste du at en lommeregner beregner kvadratroden af et tal ved hele tiden at tilnærme sig resultatet? Når der ikke mere er forskel på tallene den kommer frem til, så er resultatet klar.

Jeg har programmeret en grafisk interaktiv beregner, der forklarer, hvordan lommeregneren tilnærmer sig kvadratroden af et tal via rekursiv beregning og du kan selv prøve at indtaste et tal og se, hvordan det fungerer.

Hele flash applikationen fylder kun 20 KB.

Beregn kvadratroden af et tal
Interaktiv beregner for kvadratrod

Flyvetidsberegner

Flyvetidsberegner

Sun-Air Charter

For at vise, hvor kort tid det tager at flyve til destinationer i hele Europa har jeg udviklet dette interaktive kort, hvor man kan trække en rute og direkte se flyvetiden for to forskellige jetfly. Der bliver automatisk indberegnet tankning, hvis ruten er længere end en vis afstand.


Monty Hall Dilemmaet

larsholmgaard.dk

Monty Hall Dilemmaet er baseret på en gammel TV quiz og går ud på at quizmesteren beder dig pege på en af kasserne og når du har gjort det, så viser han en af de andre tomme kasser. Nu bliver du tilbudt at ændre dit valg. Vil det forbedre dine chancer, hvis du skifter til den anden boks?

Flash beregneren er komplet med 3D grafik og en interaktiv statistik beregner. Prøv den og bliv overrasket over resultatet - regner du rigtigt?

Visualisering af Monty Hall Dilemmaet

F-16 præsentation

F-16 præsentation

Flyvevåbnet

Interaktiv flash præsentation af F-16 med grafisk visning af våbensystemer, specifikationer, ydeevne, internationale operationer og nationale opgaver med direkte måling og beregning af, hvor hurtigt en F-16 kan flyve til alle områder af Danmark.

Alt sammen designet og programmeret i flash.