Illustration og 3D tegning

Er du træt af at se de samme kedelige illustrationer, som alle andre bruger? Kunne du tænke dig noget unikt, der præsenterer dig og dit produkt bedst muligt?

Send mig en mail - så vender jeg tilbage med en pris.

Infografik med regler for flyvning med drone

Regler for flyvning med drone

larsholmgaard.dk

Droner bliver mere og mere populære, men kun få kender reglerne for, hvor man egentlig må flyve.

Derfor har jeg lavet denne infografik med illustration af drone i 3D, hvor reglerne er overskuelige og nemme at forstå.

Se infografikken her

3D æble

Innovation Lab

Til et Innovation Lab projekt modellerede og renderede jeg dette æble i 3D grafik. Projektet omhandlede 'hjælpsomme fødevarer' og jeg tænkte - hvad kunne være mere hjælpsomt end, hvis vores frugter og grøntsager kunne gro et håndtag ud af siden - helt af sig selv?

3D model af æble

3D illustration til Aquafresh

3D tegning til kampagne

Aquafresh

Til en kampagne for Aquafresh har jeg lavet en 3D udgave af den stribede tandpasta i høj opløsning, formet som et spørgsmålstegn. Luppen er også ren 3D grafik.

Kampagnen gik ud på at man skulle gætte, hvordan Aquafresh undgår at striberne blandes sammen i tuben.


3D grafik som splash billede til Emerson brugerflade

Introbillede til tankskibssoftware lavet i ren 3D grafik

Emerson

Emerson udvikler software til at styre lastning af tankskibe og jeg har designet brugerfladen dertil. I samme forbindelse lavede jeg denne splash-screen af et tankskib i uvejr i ren 3D grafik. Havet, skyerne, vandsprøjtene, lyskeglerne - det hele er modelleret og bygget i 3D grafik.


3D golfbold

3D model af golfbold

larsholmgaard.dk

Golfbolden er bygget af punkter i et koordinatsystem, så alle de små 6-kantede indvendige buler er i selve 3D modellen. Det er ikke et foto, der er pakket omkring en bold, men ren 3D grafik.


3D visualisering af makeup pen

larsholmgaard.dk

Maria Hirse ønskede en 3D visualisering af en pen, der kan bruges til makeup. Jeg designede produktet i 3D grafik og har demonstreret funktionaliteten på denne visuelle måde.

3D visualisering til Maria Hirse

Logodesign til Radio Viborg lavet i 3D grafik

3D logodesign

Radio Viborg

Radio Viborg ønskede et nyt logo, der gerne måtte bringe associationer til RSS (Really Simple Syndication = meget nem udbredelse af information). Sammen kom vi frem til dette 3D logo, der også symboliserer at radioen er on air.


3D udgave af logo

Calle's Grenzshop

Som et lækkert grafisk element til brugerfladedesign til Calle's smartphone app, lavede jeg dette skilt i 3D grafik baseret på Calle's logo.

3D udgave af logo til Calles Grenzshop

3D illustration af solcellehus

3D illustration af solcellefunktion

Danfoss

3D illustration til Danfoss, der viser strømmens vej fra solceller gennem Danfoss inverter til elskab og derfra både til husets strømforbrugere og via elmåler til elnettet.