Screensavere / pauseskærme

Når du viser nye kunder rundt i din virksomhed eller du bliver interviewet til fjernsynet, hvad vises der så på jeres computere i baggrunden? Sort skærm? Det blafrende Windows flag? Hvorfor ikke udnytte den branding det giver at få dit eget logo og din egen animation på pauseskærmen?

Send mig en mail - så vender jeg tilbage med en pris.

Pauseskærm med animeret 3D grafik

Toyota

For at indføre nye virksomhedsværdier, spurgte Toyota efter en flash screensaver, der kunne vise værdierne på en ikke-påtrængende måde. Jeg lavede denne dynamiske 3D animation, hvor små Toyota-trucks kører rundt og flytter på lagergods. Hvert 20. sekund vises en ny værdi automatisk.

Toyota screensaver

Screensaver til DSV

Pauseskærm med animation

DSV

Til DSV, der tilbyder global transport og logistik, har jeg udviklet denne pauseskærm, der viser firmaets værdier i en afdæmpet animation. De hvide ringe omkring værdierne og DSV's logo kører langsomt rundt og gør screensaveren levende, uden at den bliver for visuelt larmende.


Pauseskærm med animeret billede

Skykon

Skykon fokuserer på vindmølleindustrien og denne screensaver afspejler vindens bevægelser i et animeret billede. Jeg fritskrabte enkeltdele i et stillbillede og animerede dem matematisk, så der aldrig er 'gentagelses-hak', men blot flydende og naturlige bevægelser af drageflyveren, skyerne i baggrunden og de små drageflyvere i horisonten. Pauseskærmen er lavet til både PC og Mac og fungerer i alle opløsninger.

Skykon screensaver

GUI konsulent for Grundfos

Pauseskærm med opdateret info

Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration

Pauseskærm til ministerium, der viser opdateret information på alle brugernes computere. Screensaveren kan også vise nyheder, der er koblet til et link, så man kan klikke sig videre og få mere information.

En meget nem måde at pushe nyheder ud til mange mennesker på én gang uden at det bliver påtrængende.


Pauseskærm med animation og 3D

Accuro

Accuro er sponsor for den danske OL-deltager i bueskydning, Niels Dall, så jeg lavede en 3D model af en pil, som stopper midt i luften, hvorefter der vises nogle få nøgleord for Accuro. Derefter flyver pilen videre, en ny pil kommer ind, og til sidst ser man en skydeskive i 3D grafik, der viser at alle pilene har ramt plet - de har flækket hinanden.

Pauseskærmen virker i alle opløsninger på både PC og Mac.

Accuro screensaver

Pauseskærm til kk electronics

Pauseskærm med nyheder og 3D

kk electronic

Pauseskærm til firmaet kk-electronic, hvor IT-afdelingen kan pushe nyheder ud direkte til medarbejderne. Screensaveren viser desuden en 3D animeret udgave af logoet og opdateres automatisk når der er meddelelser.

Det er muligt at angive start- og sluttidspunkt for hver enkelt nyhed. Hvis der er tilføjet et link til nyheden, kan brugeren klikke på teksten og læse mere information. Er der ingen aktuelle nyheder, så vises 3D logoet centreret på skærmen.


Pauseskærm med animation

NetDesign

Animeret pauseskærm designet og udviklet til at matche NetDesigns grafiske stil. Med screensaveren fulgte et matchende wallpaper i 5 forskellige opløsninger til brug som baggrund på firmaets stationære og bærbare computere.

NetDesign screensaver

KAB screensaver

Pauseskærm med animation af logo

KAB Bolig

Enkel, men stil- og effektfuld screensaver, der viser en 3D animation af KAB's logo kombineret med en rent matematisk beregnet bevægelseskurve, der ikke gentager sig. Pauseskærmen har jeg programmeret i flash.


Infoskærm med nyheder og nummersystem

Randers Kommune

Infoskærmen henter en oversigt over aktuelle arrangementer via XML og viser dem i et antal sekunder, der automatisk er baseret på, hvor lang beskrivelsen er. Listen hentes ind efter hvert gennemløb så den altid er opdateret. Flash applikationen vises på et 42" tv.

Infoskærm til Randers Kommune

Grundfos screensaver

Screensaver med opdaterede salgstal

Grundfos

Grundfos ville gerne have en mere intuitiv og grafisk måde at vise interne salgstal og produktionsrater på, så jeg programmerede denne flash screensaver, som kan opdateres dynamisk med nye tal hver måned. Jeg lavede flash animationen og programmerede selve pauseskærmen mens Grundfos leverede det grafiske design.


Pauseskærm med video

Morsø

Jeg har designet og programmeret pauseskærmen til Morsø, som viser hele sortimentet af brændeovne. Alle ovne bliver vist med levende ild i via et videoklip, der kører i loop.

Screensaver til Morsø